MUSIC IS MAGIC

Photo: Lisanne van de Klift
 
Nämen oj! Den här bilden flimrade förbi på min sedvanliga morgonrunda på Pinterest och jag var tvungen att stanna till vid den lite extra. För titta där, det är ju mitt "musicprint" (You´ve gotta make your own kind of music) som jag knåpade ihop i all hast en gång för länge sedan. Det hamnade här i bloggen och sedan pinnades det till Pinterest. Holländska Lisanne van de Klift med bloggen A house you build, a home you create har sedan använt det i den här superfina stylingen och så pinnas hennes bild på Pinterest och jag hittar den (it´s a small world). Gillar massor! 
 
I found this picture at Pinterest this morning. It´s styled by Lisanne van de Klift ( A house you build, a home you create). It feels special to me, because I made that musicprint a long time ago (in a special mood). It´s so cool to see it in Lisannes lovely styling. I really like it!
 
 
 
 
Kommentarer
Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok
2012-11-07 / 22:54:19 / http://fragaugglan.se

Liten värld! :) Kul också att se lite annorlunda tejpningar!

Jalbert
2012-11-08 / 18:48:22 / http://baid.us/ha8K

What makes a computer choosing random numbers, start at 3, or 5, or 3027846?

Anzj (mooi-hip-cool)
2012-11-09 / 18:39:03 / http://mooi-hip-cool.blogspot.com

Lovely styling!
I will pin it to my board too!

Keep on the good work
Anzj - one of your pinterest "buddies" ;-)
It is lovely to see how we share the same taste.

Frida
2012-11-28 / 18:24:47 / http://www.trendenser.se

Fick du inbjudan till Formforum i Kosta nu i helgen? Håller tummarna att den gick fram (även om jag antar att det är en för lång bit att åka) ...

Emma
2012-12-06 / 21:24:41 / http://eemmaaj.blogg.se

Vet inte alls om det här är något som intresserar dig men det är värt ett försök. Jag är flickvän till David som var aktuell i media i våras (tv4,aftonbladet osv) och håller nu på med en insamling så att han kan få träffa sin riktiga mamma för första gången på snart 21 år.

Det spelar ingen roll om du bara vill skänka 1 krona eller 10, allting gör skillnad. Om hela stockholm skulle kunna avge 1 krona vore han redan påväg nu. Vore iallafall supergulligt om du vill hjälpa till att ge min pojkvän världens finaste julklapp.

http://eemmaaj.blogg.se/2012/december/skank-en-gava.html#comment

Där finner du länken till inlägget med mer information och även kontaktuppgifter.

Kram Emma


Kommentera/comment:

Namn/Name:
Kom ihåg mig?

E-post/e-mail: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar: