Köpa Spabad?

spabad-poolkungen-7Funderar Du på att köpa ett spabad? Då finns det all anledning att läsa vidare här. Särskilt om Du aldrig provat förut eller känner någon som Du litar på och som Du kan fråga om råd. Varför köpa ett spabad?

Den främsta orsaken är förstås att det är en fantastisk form av avkoppling samt positiva hälsoeffekter. Man känner sig utvilad och “relaxad”, blodkärlen vidgas och cirkulationen i kroppen ökar. En annan är förstås möjligheten att spendera tid med nära och kära t.ex familjen. Att bjuda in kompisarna på ett bad innan festen eller fotbollsmatchen på Tv brukar alltid uppskattas.

Vill man dessutom göra grannarna avundsjuka brukar detta vara ett säkert tips. Ett spabad är helt enkelt att höja nivån på livskvaliten ett par snäpp.

 1) PROVBADA

Att köpa ett spabad är lite som de funderingar du har när du skall köpa en exklusiv säng eller kanske t.o.m en ny bil. Komforten är a och o dvs Du bör sitta skönt i massagesätena. Jetstrålarna skall massera effektivt och behagligt. Vattenivån skall gärna nå axelhöjd och designen kännas tilltalande.

2) PRIS

  • Kvalitet och pris går ju vanligen hand i hand. Så gäller därför ofta även i denna bransch.
  • Livslängd,kvalité och design är förstås viktiga faktorer att ta hänsyn till.
  • Har företaget t.ex fått bra betyg i tester eller press kan ju vara bra att veta?
  • Nöjda referenser samt lång erfarenhet i branschen är förstås ytterligare ett plus.
  • Här har tidningen Hus & Hem samlat en enkel guide inför ditt köp.

3) GARANTIVILLKOR OCH TEKNISKA GRUNDKRAV

Trygghet med en bra grundläggande garanti är ett måste.Kolla gärna runt bland ledande återförsäljare och jämför gärna vem som verkar bäst. Ställ gärna frågan till säljaren varför just Ert företags garantier är bra innan Du köper ett spabad. Även när det gäller de tekniska aspekterna och grundkraven finns det en rad faktorer att vara observant på. Här kommer några punkter att tänka på.

  • Hur hålls vattnet rent och hur många gånger skall byte ske per år?
  • Är cirkulationspumpen bra och effektiv.Skapar den tillräcklig genomströmning.
  • Hur bra är ventilerna och Jet­strömmarna. Vilken effektangivelse har er vattenpump?
  • Är spabadet bra isolerat.Tål det vårt nordiska klimat?

Det företag som vi tycker är bäst på den svenska marknaden är www.poolkungen.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

required