Vägen till den bästa fototapeten!

Solnedgång, sunsetFörst så letar du upp dina favoritbilder, sedan kan du förbättra bilden om det behövs. Medan bilden redan kan vara tillräcklig kan ibland funktioner behöva läggas till som du tror kan förbättra förmågan av fotot för att få det att smälta in i rummets inredning. Några möjliga förbättringsåtgärder:

  • Skapa ett gammalt utseende på en bild som är helt ny. Kanske vill du “åldra” bilden och ge den ett mer klenod-typ utseende. Du kan använda antingen interna program eller använda ett program som Instagram för att lägga till en annorlunda syn på det nya fotot.
  • Omvandla ditt foto till vad som verkar vara en målning. Vissa program kan faktiskt förvandla en vanlig bild till en akvarell eller olja typ målning på bara några sekunder. För ett mer sofistikerat rum, prova olika typer av färger; det slutliga utseendet kan vara mycket tilltalande.
  • Prova svart och vitt med ett stänk av färg. Använda datorns fotoprogram, lägg till färg till en oväntad plats på ett svartvitt foto. Från ögonfärg till kanske en byggnad i en horisont, en mycket liten antydan till accentfärg (som matchar med det avsedda rummet) kan tillföra intresse.
  • En gräns kan vara en utmärkt funktion, för att visa där bilden slutar och där väggen återupptas. Dessutom ger en gräns dig friheten att skapa fototapet som täcker endast en del av väggen, snarare än hela väggen. Detta innebär att du kan överväga en enormt förstorad bild (säg dina barn), som placeras försiktigt i mitten av en vägg och ingenting annat läggs på väggen, bara lacken tjänar som en ram runt kanten av bilden.

Mät din fondvägg för att säkerställa en perfekt passform.

Det rekommenderas att du väljer en vägg som inte är märkligt formad eller böjd förutom om du har proffs som ska göra jobbet. Sådana väggar är ganska svåra att få helt rät och det kan se fruktansvärt ut om det görs klantigt. Dessutom kan många leverantörer inte skapa anpassade tapeter för udda former, så du kan bli tvungen att göra din egen styckning för egendomligt formade väggar, vilket innebär att det kan se oprofessionellt ut.

Att köpa en fototapet.

Absolut enklast är att surfa runt på internet och om du beställer på nätet, använda en väl renommerad aktör, många har valt www.gallerix.se för deras fototapeter, de har ett enkelt, prisvärt och smart system. Allt du behöver veta står på sajten, lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

required