Inredning

HANDDUKSTORK – GUIDE

Man brukar ju säga att det är de små detaljerna som gör det. Min sambo Lena är väldigt förtjust i just inredning av lägenheter och hus. Nu har vi nyligen köpt ett äldre hus i Enköping och inredningstidningarna ligger därför framplockade i högar av gamla exemplar för att leta inspiration

Vi börjar faktiskt inom kort med badrummet och då är det nytt kakel,nytt badkar(jazuzzi) samt fräck belysning som står högt upp på önskelistan. Sen vill Lena absolut ha en handdukstork samt golvvärme.

Inredningsbild.

Hem inredning.

Under helgen passade jag därför på att surfa på nätet för att kolla av vilket utbud som finns och vad man bör tänka på. Dessutom hade vissa av inredningstidningar tips och råd.

Nu var det dags att göra hemläxan som skulle vara klar till Söndagsmiddan.

 

Många kallar handdukstork även för handdukshängare.

Man kan välja på två olika varianter av system för uppvärmningen. Det vanligaste är

att använda flödet av vattnet i huset som värmekälla men man kan även även installera eluppvärmda patroner.

 

Det finns ett enormt utbud av olika handdukstorkar. Dessutom vill man ju att alla bitar och färger skall passa ihop för att badrummet skall bli så perfekt som möjligt.

Nu passade det oss bra då vi gör en totalrenovering.

Vårt val blev ett märke som heter VENTURE. Den var en handgjord mässing handdukstork och riktigt läcker design. En känsla av exklusivitet som skulle matcha de andra produkterna som vi redan handlat. Dessutom passade den alla typer av värmesystem.

Vid Söndagmiddagen pratade vi igenom allt och vad fördelarna var med att investera upp emot 10.000 kronor för en handdukstork:

  • Värmeeffekten att torka sig med en varm handduk på ett golv där vi även installerat golvvärme är lite vardagslyx man får unna sig. På vintern blir den även ett extra element om man så önskar.
  • Torkeffekten om man vill snabbtorka handdukar eller annat
  • Designeffekten. Den sätter pricken över i:et.

Några andra saker att tänka på innan Du slår till är kontakta hantverkare för en offert om Du inte själv vill installera den. Detta kan Du ofta få hjälp med om Du går till en specialist som är proffs just på handdukstorkar. Glöm ej heller att utnyttja ROT-avdraget

Vårt val blev ett företag i Västerås som hette Virab Ab och funnits i nästan 20 år. De hade levererat och sålt över över 100.000 handdukstorkar och hade ett mycket stort utbud.

Vårt omdöme är att de är mycket proffsiga och vi kan varmt rekommendera dem.

Hemsidan hittar du på www.virab.se. På min blogg kommer jag att lägga ut bilder när allt är klart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

required