Nyheter inom heminredning 2017

Heminredning för sovrum | Room99Trender kommer och går, även inom heminredning och det sägs att den klassiska vita trenden kommer försvinna under 2017. Frågan är om svenskarna kommer att överge den minimalistiska nordiska stilen med tillsammans med den vita färgen. Mässing och marmor som har varit populärt länge är också på väg ut. Vad är då de nya trenderna? Kommer de mottas med öppna armar eller kommer de att ratas av nordborna? Grönt är en färg som kommer stort och det kan ses i många detaljer såsom vaser och tyger. Blått var en dominerande färg 2016 och kommer att finnas kvar även under detta år, men då mer åt det turkosa hållet.

Ta in naturen

Under året kommer det att synas ännu mer detaljer med inspiration från naturen. Det började smyga sig in i hemmen redan förra året och fortsätter under 2017. Naturmaterial, grå toner, obehandlat trä och betong kommer att fortsätta att vara nyckelorden. Färgpaletten kommer att gå i jordiga och dova färger, tänk smutsrosa, grönt, beige och mullvad. Den bohemiska personliga stilen kommer att inspirera oss till att lämna det strikta bakom oss och istället välkomnas Marockos och Indiens värme i inredningen. För mer inspiration kan du besöka www.room.99.se som presenterar målarfärg i de nya nyanserna samt ett stort sortiment av detaljer till hemmet. Vågar du lämna det klassiskt vita bakom dig?

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

required