Tips för att fixa till ditt badrum

Badrum med dubbelt handfatVill du fräscha upp ditt badrum utan att göra en stor renovering? Då finns det massor av badrumsinspiration och DIY-tips att ta del av. Kakeldekor är ett billigt och enkelt sätt att ge liv åt tråkiga och slitna kakelplattor. Dekoren finns i en uppsjö av olika färger och mönster. Köp nya badlakan och handdukar som matchar eller plockar upp någon färg i mönstret på kakeldekoren så kommer ditt badrum genast se piggare ut. Små detaljer som nya tandborstmuggar eller en ny pumpflaska till tvålen kan lyfta badrummets helhetsintryck till en ny nivå. En badrumsmatta är både en snygg inredningsdetalj och en skönt skydd för fötterna mot ett kallt golv.

Loppisfynd kan vara badrumsfynd

Loppisar är en guldgruva när det kommer till billiga inredningsdetaljer. En burk med sprayfärg förvandlar snabbt en trist glasflaska eller vas till en funktionellt och vackert inslag i ditt badrum. Har du turen att få tag i en äppellåda kan den bli en vacker vägghylla med plats för handdukar eller make up-artiklar. Levande ljus, med eller utan doft, ger en mysig och ombonad känsla i badrummet. Har du badkar kan du placera låga ljusstakar med värmeljus på badkarskanten. Besök www.badrumsportalen.se regelbundet för att läsa om de senaste trenderna och DIY-tips. Det behöver inte kosta stora summor att förändra ett badrum.

in Badrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

required