Om mig på pethraetc.se

Hej!

Jag heter Pethra och ja, mina föräldrar döpte mig med den stavningen, och ja, det uttalas precis som vanligt! Jag älskar inredning och fotografering och jag bor i Stockholm med mina två hundar Saska och Sasha. Jag startade den här bloggen för att jag kände att jag ville dela med mig av mitt intresse för inredning och design och när flera folk jag träffade hade sin egen blogg tänkte jag att – varför kan inte jag?

Sedan jag började med bloggen har jag lärt mig mycket om inredning, fotografering och bloggande. I mitt jobb reser jag mycket och därför blir det mycket texter från olika platser och inspiration från dessa platser. Jag har ett sjätte sinne för att upptäcka små, trevliga butiker och kan spendera timmar i att kolla efter saker som kan passa i mitt hem, eller saker som jag vill tipsa andra om.

Hoppas att du tycker om att läsa bloggen. Jag försöker uppdatera den regelbundet med information om de senaste trenderna och tipsen för att kunna skapa det hem där du kan trivas i. Mitt hem är för tillfället i Stockholm, men mitt hjärta kommer alltid vara i Norrland. Men både min familj och mina vänner är utspridda över hela Sverige och jag har bott på många platser. Det lappländska hantverket kommer också alltid för mig vara ett stilideal, och jag tröttnar aldrig på trä som dekoration eller grundmaterial. När det blir för vitt kan jag få lust att skrika.

Only one person has the shortcut to make a difference in your life – you!

/Pethra